Fotballskoler sommeren 2021

Frigg inviterer til tre fotballskoler i løpet av sommeren 2021.
– Tine Fotballskole i uke 25
– Kiwi Briskeby Akademifotballskole i uke 31
– Tine Fotballskole i uke 32

Tine Fotballskolene:
Tine Fotballskolene er for barn født 2014-2009.
I disse ukene er fotball, lek og sosialt samvær i fokus! Tine fotballskole er et tilbud for alle, uansett om man er helt ny eller har spilt fotball i flere år.

Kiwi Briskeby Akademifotballskole
Kiwi Briskeby Akademifotballskole er for barn født 2013-2009
Dette er en fotballskole for de mest ivrige og de som er opptatt av å utvikle seg som fotballspiller. Uka vil ha et høyt fokus på sportslig utvikling og spillerne vil få tett individuell oppfølging. Det vil være gode kvalifiserte trenere som følger sine spillere gjennom hele uka. Øktene vil være kortere og mer intensive enn den vanlige fotballskolen, og det vil bli påfyll med teori i pausene.

For mer informasjon og påmelding til hver av ukene, klikk på lenkene under:
Tine Fotballskole uke 25: https://club.spond.com/landing/courses/frigg/D1E771DB50A742CB82EC2698DC707339
Kiwi Briskeby Akademifotballskole uke 31: https://club.spond.com/landing/courses/frigg/8EC0363ACA7240EEB9673FF57E76593A
Tine Fotballskole uke 32: https://club.spond.com/landing/courses/frigg/90E419E9E55F402A913FA9862D8ECFD0

post

Frigg Oslo FK søker fotballtrenere

Frigg Oslo FK er en stor breddeklubb som holder til på Majorstua, kun et par minutter fra Majorstuen T-bane. Vi har ca. 1000 aktive medlemmer, og med stadig økende aktivitet både på jente- og guttesiden er vi på utkikk etter flere engasjerte og lærevillige trenere.

Vi ønsker personer som er engasjerte og positive med en pedagogisk tilnærming til aktivitet, læring og spillerutvikling. Vi er opptatt av å ha gode og kvalifiserte trenere, som er flinke med barn og ungdom.

Ved å være trener i Frigg får du et godt arbeidsmiljø, større nettverk og gleden av å jobbe med barn og ungdom. Klubben oppfordrer til og tilbyr trenerutdanning til de som ønsker det, samt mulighet for veiledning internt av klubbens egne trenerveiledere.

Vi søker flere trenere til vår barne- og ungdomsavdeling. Vi kan tilby større og mindre stillinger, som er en fin deltidsjobb ved siden av studie eller annen jobb.

Arbeidstid vil avhenge av hvilke alderstrinn man jobber med
Akademi: 14:30-16:00
Øvrige lagstreninger: 16:00 og utover

Politiattest må fremvises.
Oppgi gjerne referanser i henvendelsen.

Hvis dette virker interessant, ta kontakt med klubbutvikler Endre Theimann for mer informasjon på epost: endre@frigg.no.

post

Vi fortsetter samarbeidet med Kiwi Briskeby!

Vi er glade for å informere om at vi fortsetter samarbeidsavtalen med Kiwi Briskeby i 2020.

Kiwi Briskeby forsetter som en av våre sentrale partnere inn i sesongen 2020! De vil være til stede på våre cuper, frontet av deres grønne logo. En del av avtalen er også at Kiwi Briskeby gir oss gode priser på sine varer til videre salg på cuper og andre arrangementer vi har her i Frigg.

Kiwi Briskeby vil også i år bidra med sponsormidler til vår akademi-fotballskole som arrangeres i sommerferien. I år som i fjor er navnet på fotballskolen Kiwi Briskeby akademifotballskole, og sponsormidlene går til flotte Nike fotballdrakter som alle deltakere på fotballskolen får, samt mat og drikke som deles ut til barna i løpet av uken.

Kiwi Briskeby holder til i Løvenskiolds gate 26 og har følgende åpningstider:

 • Hverdager 07:00-23.00
 • Lørdag 07:00-23.00
 • Søndag: Stengt
post

Oppdaterte kjøreregler ved organisert trening

Her er kjørereglene alle må forholde seg til før, under og etter trening organisert av klubben:

Organisering før, under og etter treningene:

 • Det er viktig at man møter presist til sin trening, på det området av banen man har fått beskjed om å møte. Unngå å henge rundt banen før trening.
 • Ingen skal dele på drikkeflasker eller annet utstyr i løpet av treningen.
 • Maks antall spillere per gruppe er 20 spillere, med minst én trener per gruppe
 • Hver gruppe kan ha maks to keepere, som er de eneste som har lov til å ta på ballen (gitt at de bruker keeperhansker)
 • Det blir ikke lagt opp til noen form for fysisk nærkontakt mellom spillere.
 • Det blir ingen type form for spill, siden det ikke er lov med nærkontakt.
 • Det er KUN trenere som har lov til å flytte på kjegler og utstyr
 • Utstyret vaskes etter hver trening slik at det alltid er desinfisert når en ny gruppe tar det i bruk
 • Klubbhuset er stengt, så det vil ikke være mulig å bruke garderobene eller toalettene.
 • Etter trening har man 5 minutter på å pakke tingene og forlate banen, slik at den blir tilgjengelig for neste gruppe som skal bruke den.
 • HUSK! Som foresatt har man også et ansvar for å følge de kjøreregler som er satt av klubben og NFF/myndighetene. Hold avstand til andre foresatte på utsiden av banen før, under og etter trening.

Se NFF’s oppdaterte koronavettregler her:

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/nye-koronavettregler/?fbclid=IwAR2TJhEk8PON0Vw2vk2_FY1e_pxB26jCh8cKk6n2IlhJKOXfyFU2w9l_MyA

post

Organisering før, under og etter trening

I perioden fremover blir våre treninger organisert på en alternativ måte til normal organisering, slik at vi kan følge og forholde oss til de retningslinjer for smittevern som er gitt av myndighetene og NFF.

Organisering før, under og etter trening:

 • For god planlegging av hver treningsøkt er vi avhengige av å vite nøyaktig hvor mange som kommer på trening. Derfor legges det ut påmelding for en uke om gangen. Dette gjøres i Spond.
 • Et arrangement opprettes for hver trening, og de som ikke har satt seg på «deltar» innen 24 timer før trening får ikke delta på treningen (de blir da sendt hjem hvis de møter opp)
 • Rundt banen henger det lapper nummerert fra 1-32 med god avstand mellom hver lapp. Hver spiller som har bekreftet deltakelse på trening får utdelt et nummer mellom 1-32. Dette nummeret er stedet de skal møte opp på, oppbevare utstyret sitt på, og oppholde seg ved drikkepauser eller andre pauser.
 • Oppmøte til trening er maks 5 minutter før trening starter
 • Under trening er banen delt inn i 8 deler (ca. en 5’er-bane per gruppe)
 • Hver gruppe er maks 4 spillere, og 1 trener. Altså maks 5 personer per gruppe/område.
 • Treningen blir lagt opp uten noen form for fysisk kontakt, dermed utgår også all form for spillrelaterte øvelser.
 • En hovedansvarlig fra klubben er til stede under hele treningen og har oversikt over alle gruppene, bidrar der hvor det trengs og har hovedansvaret for at alle følger retningslinjene for smittevern
 • Frivillige foreldre skal bidra til at spillere holder kjørereglene, og holde banen stengt slik at Frigg har kontroll over at det kun er påmeldte Frigg-spillere på banen.
 • Det er kun trenere som har lov å flytte på kjegler og annet utstyr
 • Alt utstyr vaskes før trening, mellom trening og etter siste trening.
 • Spillere har 5 minutter på å skifte og forlate banen etter trening: Det er 20 minutter mellom treningene slik at spillere som har hatt trening får lov til å skifte og gå hjem før neste trening starter. Etter endt trening er det derfor viktig at spillere skifter raskt og reiser hjem.  Vi ønsker å unngå at man henger ved banen både før og etter trening.
 • Spillere og trenere oppfordres til å benytte alternativer til kollektivtransport i forbindelse med reise til og fra idrettsaktiviteten

post

#25 Jenny Holtar Mathiesen

Født: 1996
Posisjon: Spiss/Midtbane
Tidligere klubber: Urædd, Fossum, Bardu
Kamper for Frigg: 0

Posted in KSA