SpareBank1 fortsatt hovedsponsor i 2013!

Lokalbanksjef Henrik Muri og Styreleder Erling Fossen

Lokalbanksjef Henrik Muri og Styreleder Erling Fossen

 

Før påske ble SpareBank1 Oslo Akershus og Frigg enige om å fortsette samarbeidet hvor SpareBank1 er Friggs hovedsponsor.

Dermed skal fortsatt samtlige lag i Frigg spille med SpareBank1-logo på ryggen, og sammen skal vi bli mer synlige i Oslo by!

Samarbeidet skal tilføre verdi, ikke bare for SpareBank1 Oslo Akershus og Frigg som klubb – men også for det enkelte Frigg-medlem og Frigg-familie. Klikk på SpareBank1-linken på Friggs hjemmeside, så kommer du i kontakt med banken.

SpareBank 1 Oslo Akershus tilbyr gunstige totalløsninger innenfor bank, sparing, forsikring og eiendomsmegling. Frigg-familier som har behov for refinansiering av boliglån oppfordres til å kontakte SpareBank 1 på Majorstuen for et godt tilbud. 
Frigg-medlemmer i ungdomsavdelingen (13-17 år) tilbys fordelspakken Ungdom hos SpareBank 1, hvor man bl.a. får Visa kort med mulighet til å designe eget motiv, for eksempel med Frigg-logo på. Nettbank og Mobilbank får man fra fylte 15 år.

I SpareBank 1 sin fordelspakke Ung/Student (18- 26 år) får man alt som trengs av banktjenester i hverdagen. VISA-kortet er uten årsgebyr og kan brukes gebyrfritt. Har du BSU-konto hos oss og er medlem i Ung/Student kan du søke om Ungdomslån til gunstig rente.

For dette får klubben et solid bidrag i klubbkassen, men verdien av samarbeidet kan bli vesentlig høyere: Frigg skal også markedsføre samarbeidet internt mot Frigg-familiene.
Jo flere Frigg-familier som bytter til SpareBank1 Oslo – jo mer får klubben i bonus!

Med SpareBank1 i ryggen, har Frigg fått en betydelig lokal bedrift som partner. Vi kan dermed forsterke vår satsning mot å bli Oslo-fotballens hovedutfordrer innen 2014.