Velkommen til Frigg cup 14 og 15 oktober


Dette blir en uforglemmelig folkefest for store og små og vi gleder oss til å se dere igjen på Oslos største barnecuper, både dere som har vært her før, og til alle nye lag som vurderer å ta turen hit for første gang! Det vil være verdt det, og velkommen skal dere være alle sammen. Vi håper å gi dere en opplevelsesrik og morsom fotballhelg. Friggs tradisjonelle høstcup arrangeres som vanlig på Tørteberg og Marienlyst kunstgress på Majorstuen. Vi tilbyr hyggelige omgivelser, sentral beliggenhet og gode parkeringsforhold på Marienlyst ved NRK. Vi garanterer at laget spiller alle sine kamper med et minimum av ventetid.

NB! Det er fri parkering, gratis inngang og mye hygge mellom banene, og under kampene. Denne helga blir fylt med glede og moro. Det blir salg av mat og drikke på begge baner.

Velkommen til årets Frigg cup
Hilsen cupkomiteen 2017

Direkte til påmelding guttecup

Direkte til påmelding jentecup

Direkte til påmelding 9-er-cup (21 og 22 oktober – for 2005-årgangen)