Velkommen til Frigg cup 5 og 6 mai


Dette blir en uforglemmelig folkefest for store og små og vi gleder oss til å se dere igjen på Oslos største barnecuper, både dere som har vært her før, og til alle nye lag som vurderer å ta turen hit for første gang! Det vil være verdt det, og velkommen skal dere være alle sammen. Vi håper å gi dere en opplevelsesrik og morsom fotballhelg. Friggs tradisjonelle cup arrangeres som vanlig på Tørteberg og Marienlyst kunstgress på Majorstuen. Vi tilbyr hyggelige omgivelser, sentral beliggenhet og gode parkeringsforhold på Marienlyst ved NRK. Vi garanterer at laget spiller alle sine kamper med et minimum av ventetid.

NB! Det er fri parkering, gratis inngang og mye hygge mellom banene, og under kampene. Denne helga blir fylt med glede og moro. Det blir salg av mat og drikke på begge baner.

Velkommen til årets Frigg cup
Hilsen cupkomiteen 2018

Direkte til påmelding guttecup (for 2010-2007 årgangen)

Påmelding 9-er-cup er åpen (26 og 27 mai – for 2006 og 2005-årgangen)

Jentecup for årgangene 2010-2007 og 3-er-cup for 2011 (gutter og jenter) blir på høsten. Følg med på siden for mer informasjon.