Bandyballhunden Pax – Friggs maskot – på Østlandssendingen

Innslag om Pax kommer på på østlandsendingen 3. mars kl. 19:45. Han kommer også på Norge rundt på fredag 7. mars. Se Pax på NRK her.

Den 12 mann er et kjent begrep i lagidrettene, men for Friggs 2002-lag i bandy er han kanskje enda mer trofast enn de fleste supportere. Han heter Pax og er en multikulturell blanding på ca 40 kg med ukjent opphav. Han elsker jobben han har på laget og går 100% inn for å gjøre den perfekt. (Han kunne kanskje trenge en lagtrøye som er litt bredere over brystet og håper å arve en etter hvert).

Hunden – som laget –  begynner nå å bli kjent i Bandymiljøet. Senest nå i helgen på Ready cup ble han både ønsket velkommen og etterlyst når han ikke var på plass av både arrangørklubben og andre klubber. Under siste kamp mot Ullevål ble han filmet vel som mye som spillerne på banen, og en av Ullevålforeldrene har lagt denne lille snutten på YouTube der Pax kan observeres i action.

 
[yt video=”9NqConcAUII” width=”560″ height=”340″ /]
 

Se Pax her