Mye bra tross tap

Vi møtte torsdag Lørenskog borte på Rolvsrud. Et ambisiøst 2.div lag som har imponert så langt i vinter, spesielt 5-0 over Holmen og 3-0 over Fram Larvik var solid.

Lørenskog sto høyt og hadde mye ball i starten, vi fikk gode brudd og var giftige i gjennombruddene våre. Utover i matchen bølger kampen litt i perioder, Lørenskog har de lengste periodene, mens vi har de farligste.
Vi sto godt mot Lørenskog, det endte med 3-1 tap, men prestasjonen var oppløftende. Vi vinner sjansestatistikken, slipper til lite sjanser og skaper selv noen store uten å få uttelling for det. Vi slipper inn to flotte selvmål og ett skudd fra skrått hold etter god enkeltmannsprestasjon av LIFs venstreving, som drar seg inn forbi både kant og back før han banker ballen i lengste.
Utover dette fortjener forsvaret skryt for stødig og aggressivt spill. Vår keeper, Bjørnar, har ikke en redning i kampen…
Scoringen vår er ett mønsterangrep med mange involverte spillere hvor ballen går hurtig. Vi bryter ved midten, slipper løs ball, trer opp på spiss og kommer etter, ruller opp til back (Bakke) som skjærer inn i 16 meteren og banker ballen langs bakken til motsatt kant (Farhad) som setter den kontant i mål fra 7-8 meter.
Vi bør ha flere, Adrian har 2-3 store muligheter han pleier å sette, Alex får 2 gode muligheter. I tillegg til skudd som blir blokkert og legg som sklir igjennom feltet blir dette en god produksjon av sjanser.
I banespillet jobber vi med å sette sammen nye konstellasjoner, bli kjent med roller og finne roen i pasningsspillet. Dette vil bli bedre og bedre fra uke til uke. Vi er på rett vei!

Frigg stilte med følgende lag:

Johannessen
Bakke- Ufs-Salvesen (Gulowsen i 45)- Solheim
Lundemoen (Kristoffersson i 45 min)- Hassan(Rønning i 30 min) – Neumann – Abdulgani
Hagerup (Bytingsvik i 10)– Eike

Farhad Abdulgani signerte for oss tidligere i uken, noe vi er godt fornøyd med. Hardtarbeidende spiller som tilfører oss kreativitet og gjennombruddskraft.

På trening tester vi nå spissen Hans Kristian Bytingsvik fra Holmen, midtbanespiller Ladislav Smatana fra Skeid og back Petter Wickmann fra Pors G.

A-stall 2014 er nå lagt ut med spillerprofiler på hjemmesiden. Vi har nå en solid stall som teller 20 utespillere og 2 keepere.
Gå inn og titt her:
http://cms.frigg.no/?teams=alagsstall

Motstander for neste kamp er ikke spikret, men vi vil spille fredag 28/2 på Ferd.