Nye spillere på A-laget

Nye spillere
Friggs nysigneringer sammen med hovedtrener, Magnus Aadland. Øverst frå venstre: Farhad Sindi, Espen Solheim, Martin Bakke, Lars Petter Moss, Jostein Lundemoen og Ludvig Rønning.

Martin Bakke, med bakgrunn frå Lillehammer, har trent med Frigg siden seint i høst. Starta karrieren i Frigg med eit håndbrudd. Vi satser på at han i framtida tåler litt meir. En av hovedgrunnene til at Martin har valgt Frigg som ein klubb spele for, var den gode tonen i garderoben og fotballfilosofien som vi i Frigg står for. Ein god treningskvardag og kjempe i toppen av avdelinga er dei forventningane Martin har til oss. For vår del så forventer vi mindre håndbrudd av Martin i framtida. Vi ser fram til ytterlige brekkende bidrag fra Martin!

Farhad Sindi, en elegant kjempe frå Høybråten og Grorud BK. Kom til oss i vinter etter at vår midtbane/stopper/venstreback Helge Helguson maste på han om at Friggfeltet ligger 10 min. unna jobben, Helge og Farhad har begge to bakgrunn frå collegefotball i Canada.
Etter mykje masing og jobbing har Farhad, med sin grasiøse venstrefot, valgt Frigg som klubb for årets sesong. Farhad forventer å kjempe om opprykk og bidra til det allerede gode miljøet i garderoben, vi får sjå korleis det går med det siste. Vi forventer at Farhad skal levere innsvingare i klasse med Patrice Evra (som er favorittspeleren til Farhad), og bøtte inn mål for Frigg. Vi gleder oss av å han Farhad på laget!

Jostein Lundemoen, en gardsgutt frå Valdres har forvilla seg ned i byen i håp om ei betre framtid. Med ein fotballbakgrunn frå Valdres og Arendal vil Jostein kunne tilføre spelergruppa mykje erfaring, erfaring som vi treng om vi skal kjempe i toppen der Jostein meinar vi høyrer heime. Vi forventer at Jostein skal sentre og løpe like mykje som Darren Fletcher (som er favorittspeleren til Jostein), og komme med gode offensive bidrag for Frigg i 2014.

Espen Solheim, kjem opprinnelig frå Trøndelag og spelte forrige sesong for lyn. Etter ei god trening og eit godt innhopp blei han tilbudt å signere for Frigg, Magnus er kjent for grundige analyser av nye spelere og Espen er ikkje eit unntak. Espen trives med måten Frigg skal fremstå på fotballbana, og ser på oss som ein arena der han kan utvikler seg. Vi ser eit stort utviklingspotensial i Espen og vi skal sammen kjempe om opprykk til 2.div med gode bidrag frå hans backposisjon. Espen skal i denne sesongen ha like gode offensive bidrag som Alex Buttner (som er favorittspeleren), det gler vi oss til! Til dagleg held Espen til ved Høgskulen i Oslo og Akershus.

Lars Petter Moss, kjem ikkje frå Moss, men frå fasjonable Vinderen på Oslo Vest, eller det er hvertfall der han bur. Vi trur at Lars kjem frå Hedmarktraktene, og det er kjekt. For i Hedmark bur mange kjekke mennesker. Han har tidligere spelt for grunnlovsjubilanten Eidsvoll IL, KFUM og Skarnes. Lars startet karrieren i Frigg på lik linje med Martin, med brudd. Eit kragbeinsbrudd etter ein spasertur førte til at Lars var ute av spill og trening i 4 uker, han er no tilbake i trening og vi ser fram til Lars sine gode bidrag i garderoben og på treningsfeltet. Lars tilfører oss en høyrefot i klasse med Jordan Henderson (favorittspeleren til Lars), som skal gi oss mange fine innsvingere denne sesongen. Til dagleg holder Lars til på NIH der han held på med ein master i idrettsvitenskap.

Ludvig Rønning og Ulrik Ferrer (ikkje tilstede på bilete), er to talentfulle ungutter som er tatt opp i Frigg sin A-Tropp for årets sesong. Begge to er svært talentfulle og treningsvillige, og vi forventer derfor gode bidrag frå de i treningskvardagen og i kampene som kjem!