A-laget møter Skedsmo førstkommende fredag

Vi møter Skedsmo på Ferd førstkommende fredag kl 19.30.
Skedsmo rykket i likhet med oss ned fra 2.div etter fjorårets sesong og har hatt en del utskiftninger.
Det blir en fin pekepinn for oss på hvor 3.div nivået ligger, Skedsmo vil kjempe om opprykk igjen i år. De kommer rett fra en sterk 6-0 seier over Nesodden (også de rykket ned fra 2.div ifjor), ellers har det svingt litt i deres tidligere treningskampene.

Vi får ett hyggelig gjensyn med midtbane-eleganten Robert Jan Krolikowski som gikk fra oss til Skedsmo etter 2012-sesongen, ryktene sier at også hans bror Szymon vil bli å se. Szymon har de siste årene spilt for Lørenskog, men det nærmer seg nå en familiegjenforening.

Utligning2012_front

Frigg har så langt hatt tre gode treningskamper, vi slo avdelingskolega Korsvoll 5-0, før vi gikk på 3-2 og 3-1 tap mot 2.div lagene Kjelsås og Lørenskog. Bak resultatene synes ingen stor nivåforskjell mellom disse habile øvre halvdel lagene fra 2.div og våre gutter.

I kampen på fredag vil vi benytte alle spillere som er tilgjengelig + ett par prøvespillere. Vi har siste ukene hatt med oss Hans Kristian Bytingsvik (spilte sist i Holmen), han får 45 min på topp. Fredrik Tjønnøy som var hos oss i 2011 har flyttet til Oslo, og er dermed aktuell for comeback, han er hvertfall med oss denne uka. Fredrik har spilt stopper, v.back og sentral midt. Siste prøvespillere er Adrian Haukeberg (Ullern), han er midtbanespiller.

Lars Petter Moss er endelig 100% etter kragebeinsbruddet og vil få sin debut. Vi må unnvære Farhad Abdulgani som er tatt ut av trening for å rette opp i skadetrøbbel han har dratt med seg den siste sesongen, samme gjelder Bård Olsen som har en lengre opptreningsperiode etter en sesong med mye trøbbel. Forhåpentligvis responderer Farhad godt på de tiltakene som gjøres og er tilbake i god tid før første kval match til NM 22/3. Hva gjelder Bård skynder vi oss langsomt og tar sikte på å rekke seriestart 21/4.

Vell møtt!