Neste uke sparker vi igang akademiet, her kan man registrere seg!

Tirsdag 13. januar sparker vi igang akademiet for 2015. I år har vi et større tilbud enn noen gang tidligere, i tillegg til våres vanlige akademi tilbyr vi keeperakademi, 9-er akademi (2003-årgangen) og 11-er akademi (2002-årgangen). Vi håper at den positive utviklingen fra 2014 fortsetter i 2015!
Vi tilbyr organisert trening til fotballinteresserte barn og unge gjennom hele vinteren. I vintersemesteret vil treningene holdes utendørs tirsdag, onsdag og torsdag på Tørteberg kunstgress kl. 14.30-16.30. Vi følger skoleruten, dvs. at vi tar fri i skoleferier og andre felles fridager.

Stig Haddal styrer skuta med små treningsgrupper og dyktige trenere, dermed vil hver og en deltager få nærmere oppfølging!

Vi har nå åpnet for at man kan melde seg på for januar og resten av vintersemesteret.

Meld deg på her: http://frigg.no/akademi/

9-er akademiet, som er et tilbud til våres 2003-årgang hadde sin første trening i går. 30 sultne og fotballglade gutter møtte opp. Det gror godt i Frigg og fremtiden ser lys ut!
Deltagere på 9-er akademiet registrerer seg også ved å følge linken over.

1