Friggs damelag er godt i gang med forberedelsene til 2015-sesongen, og topp motiverte spillere har en klar målsetning for 2015: Kun opprykk er godt nok og i 2016 SKAL Frigg-damene spille i 3. divisjon.

futsallagbilde

Damelaget har hevdet seg i toppen av 4. divisjon i flere år, og i fjor spilte laget avgjørende opprykkskamper som dessverre endte med tap. Men de gir seg ikke. På en hyggelig kick-off-kveld sammen med herrelaget, ble det utformet en sterk og klar strategi for 2015:

– Vi aldri har hatt et bedre utgangspunkt enn det vi har nå. Det siste året har vi fått på plass mange nye spillere og har nå en bred stall på hele 24 spillere – på et nivå som muligens er det høyeste vi har hatt. Det kommer til å bli kamp om plassene på laget, og alle må yte sitt beste på trening. Det liker vi!

– Vi har nylig valgt et kapteinsteam og spillerutvalg, som skal bidra til at denne sesongen blir Friggs beste noensinne. Kapteinsteamet består av kaptein Stine Aleksandersen og visekaptein Anne Steimoeggen, mens spillerutvalget består av Mari Steimoeggen, Aina Botillen og Therese Holmen.

– Med mange nye spillere på laget er det også viktig å bygge opp et godt sosialt miljø i laget. Vi har blant annet spilt i futsalserien i vinter, deltatt på cuper, spilt cageball og hatt sosiale sammenkomster utenfor fotballbanen. Dette gjør at vi har fått et veldig godt miljø på trening der spillerne gleder seg til å komme til å trene sammen. Kombinert med en sterk stall, skal dette bli avgjørende for at vi skal klare målet for 2015: Opprykk.

Vi gleder oss til å følge dere i 2015!

lagbilde 1