Vetle Gulowsen tilbake i Frigg

Vetle

En viktig brikke i vårt puslespill for 2013-sesongen er på plass. Vi har nå kommet til enighet med Vetle Gulowsen om at han igjen skal ta på seg Frigg-trøya i kamp om viktige poeng. Mannen som startet sin karriere i Mandalskameratene er nå tilbake hos oss etter at han dro fra oss til Bryne sommeren 2011. “Frigg ble et naturlig valg for meg når jeg nå er tilbake i Oslo og har fått meg jobb på Majorstua. I tillegg var det avgjørende at jeg trivdes godt da jeg var her sist, samt at jeg kjenner både Magnus Aadland og flere av spillerne”, uttaler Gulowsen i en kommentar. Med Vetle på plass har vi en mann som kan bidra med rutine og et herlig vinnerinstinkt.  Vetle har fortsatt ambisjoner om spill i Adeccoligaen, gjerne med Frigg. For 2013-sesongen håper han at vi skal være med å kjempe i toppen.