Støtt Frigg Oslo FK!

DigipostWeb

Bli med på en digital dugnad for Frigg!
I løpet av 2015 bør alle over 15 år uansett åpne en digital postkasse. Digipost er gratis, og er egentlig bare den grønne postkassen flyttet over i en digital verden. Tjenesten er laget fordi det ikke er lovlig å sende personopplysninger på vanlig e-post. Nå har det offentlige begynt å sende digitalt. For å motta digital post fra det offentlige må du ha en sikker digital postkasse. Her kan du motta all type post digitalt – både fra private og offentlige aktører.

 

Hvorfor Digipost?

  • Ha tilgang til viktig post overalt
  • Raskere dialog med det offentlige
  • Det er gratis å motta, sende og lagre i Digipost
  • Trygg oppbevaring av viktige dokumenter
  • Full kontroll med elektroniske kvitteringer
  • Enkel fakturabetaling

Registrer deg gratis i Digipost, så støtter Posten oss med 25,-. Husk å finne frem BankID/Buypass