22692073

Keeperakademiet i gang!

Keeperakademiet startet opp i forrige uke og hadde i går sin andre økt. Leder for keeperakademiet er Steve Smith, keepertrener i Vålerenga, som tidligere har trent både tippeligakeepere og keepere i Premier League. Han har erfaring med å jobbe med unge keepere i klubber som Everton, Sheffield United og Nottingham Forest.

Hver spiller vil få øvelser tilpasset sitt nåværende nivå og opplegget sørger for progresjon gjennom hele året. Den røde tråden gjennom opplegget er å skape keepere som passer inn i den moderne keeperrollen som dominerende i 16-meteren og med gode distribusjonsegenskaper. I tillegg vil keeperne bli utfordret mye i kampsituasjoner for å utvikle evnen til å lese spillet.

Tilbudet gjelder for alle keepere i alderen 13-16 år, og er gratis for Frigg-medlemmer i ungdomsavdelingen. For påmelding følg linken:

http://cms.frigg.no/?page_id=4042

 

IMG_1131IMG_1130