Drømmestart for A-lagsgutta

Frigg-maskinen er i gang, og årets første seriekamp endte med 4-1-seier borte mot Røa.

Allerede etter 11 minutter smalt det. En pasning fra Simon Degerman ble møtt på halv volley av spissen David Eie, og skuddet føk opp i lengste kryss. Det var vakkert, det var lekkert, det var fotball av beste merke.

Like før pause doblet Bård Skjørshammer Olsen til 2-0 da han kom alene med keeper etter en fin frispilling av Vegar Landaas. Midtveis ut i andre omgang reduserte Røa, men det gikk ikke lang tid før Frigg hamret inn spikeren i kista: Et langt utspill fra keeper Evensen endte etterhvert hos Degerman, som alene med keeper rullet ballen i nettet til 3-1. Helt på tampen avsluttet Torstein Åsbø Eike ballet med å score 4-1.

En perfekt start på seriespillet – og et herlig svar etter tapet i cupens 2. kvalikrunde noen dager før.

Friggjubel2012

– Vi har ett stykke igjen før vi kan forvente slike resultater hver uke, men vi er på vei. Godt å se at vi løfter forsvarspillet etter cup-fadesen, vi får også opp balltempoet og er flinkere til å sette fart på spillet i lengderetning, sier Frigg-trener Magnus Aadland.

– Det var en solid gjennomført kamp uten de store truslene fra Røa. Det åpner seg voldsomt opp de siste 15 minuttene og seieren kunne fort blitt mer.Vi gjorde grovarbeidet defensivt, slapp til få sjanser imot og opptrådte besluttsomt når Røa var i ubalanse.

Vi er i gang. Og allerede fredag møter vi Grei, som også vant stort i premieren. Allerede fredag kl. 19.30 får vi et toppoppgjør, og det på Tørteberg kunstgress. Dette kan du ikke gå glipp av, kjære Frigg-venn!

Kampfakta:
Røa – Frigg 1-4 (0-2)
Røa kunstgress
0-1 David Eie (11.)
0-2 Bård S. Olsen (40.)
1-2 Birger Wilhelm Rasmussen (70.)
1-3 Simon Degerman (84.)
1-4 Torstein Åsbø Eike (90.)

Laget:
Evensen
Moss-Bratseth-Gulowsen-Solheim
Lundemoen-Neumann-Degerman-Olsen
Eie-Landaas

Innbyttere:
Bakke for Moss etter 41min
Eike for Eie etter 71min
Gaare for Landaas etter 78min