Kampverter til A-lagets hjemmekamper

Frigg søker etter kampverter til A-lagets hjemmekamper på Tørteberg. Er du en person for oppgaven?

I forbindelse med kamp, har trener og lagleder  hendene fulle med sine oppgaver, og for å sikre en fin ramme rundt aktiviteten har kampverter vist å være vellykket tiltak. For Frigg er det både viktig og hyggelig at hjemmelaget har en vert som tar i mot gjester, og som har en tydelig og respektert rolle under kampen. Kampvertens oppgave er å bidra til en god ramme rundt kampen preget av Fair play. Han eller hun vil ikle seg en gul kampvert-vest.

Derfor søker Frigg etter kampverter til A-lagets resterende 12 hjemmekamper på Tørteberg kunstgress.

kampvert.

Oppgavene som ønskes løst er:

* Gjøre klar garderobe til dommere og bortelag.
* Sørge for enkel bevertning, dvs kaffe, brus og noe frukt.
* Ta imot dommere og bortelag, låse opp og igjen garderober.
* Henvise publikum til egnede plasser før kampstart. Publikum skal ikke stå rundt benkene til lagene, og rundt resten av banen skal publikum trekke godt utenfor gresset, dvs. ca. to meter utenfor linjene.

Er dette en innsats du kan bidra med for Frigg? Ta kontakt med klubbens daglige leder på admin@frigg.no