Fusjon i Friggland (fortsettelse) …

Fusjoner har en tendes til å bli store, overdimensjonerte og virke fremmedgjørende på de som blir utsatt for dem. Der resten av ungdomsavdelingen i klubben har fisjonert til det ugjenkjennelige, har denne fusjonen i Friggland reddet 1/3 del av den gjenværende ungdomsavdelingen.
G00 og G98 lever videre som ett lag under kyndig ledelse av trener Eirik Botn Seim. Mandag 20. april var det seriestart på Tørteberg mot Høvik i sine tverrstripede blå/hvite drakter (vakkert, om enn litt blass i blåfargen).

Det ble en bratt start med tap mot ett av topplagene fra fjorårets 3. div., men vi så spirer til et godt og morsomt lag som kan bli artig å følge gjennom sesongen. Mye vilje og god innsats tross tapet. Blåfargen på draktene til våre gutter var også så mye saftigere og bedre å se på enn hos motstander.  Et herlig mål mot slutten var godsaker for den harde kjerne av supportere. Muhyodin fikk æren av å åpne scoringskontoen i år, etter en vakker gjenombruddspasning og et vakket løp under press før keeper ble rundet – sprellende hjelpeløs på bakken ute ved 16 metersmerket – og med åpent mål som bare ventet på en Friggball i «medaljongen»!

EirikBotnSeim_Muhyodin_G17
(Trener for G17 Eirik Botn Seim og målscorer Muhyodin etter kampen. Smil tross tapet.)

Selv om det ikke akkurat var mange tilskuere fra Friggland på sidelinjen, så var stemningen god blant de oppmøtte supporterne, og sistemålet løftet de gode vibbene til nye høyder. Eirik jordet den store spillerstallen med følgende oppsummering: «De var bedre enn oss på tre avgjørende områder: bedre kommunikasjon, bedre intensitet og bedre bevegelse». Det er mye å jobbe med for en nyfusjonert tropp etter et tøft møte med et godt Høvik-lag. Og 00-spillerne? Gode bidrag på hele banen, men forsettet med «havregraut og 20 push-ups og sit-ups morgen og kveld» står ved lag. 98- gutta regner vi med følger opp. Her skal det bygges muskler for å bedre intensitet og bevegelse på banen hos hele Friggs nærliggende fremtid! Kommunikasjonsskillsa stoler vi på at de finner de ut av selv!