Seier i kulda på Nordre Åsen

Da er årets første treningskamp unnagjort. Det ble en kald fornøyelse for de involverte da vi møtte Skeid lørdag morgen. I en kamp hvor vi var best i 1. omgang, mens de var best i 2. omgang, ble det til slutt 2-1 i vår favør. Vi tok ledelsen ved Markus Cham (assist av Frank Prillard) og økte ved Christoffer Kringberg (assist ved Christoffer Skårn). I 2. omgang fikk Skeid sin redusering.  Dette var en kamp på det jevne tatt i betraktning at det var årets første. Selv om det ikke deles ut poeng i treningskamper, er det alltid godt å vinne fotballkamper.

Friggs lag:

Eivind Bratseth (Ranheim)
Robin Kristensen – Vetle Gulowsen – Frank Prillard – Simon Degerman
Stig Haddal – Christoffer Kringberg – Håvard Gaare – Christoffer Skårn
Markus Cham – Kristoffer Eide

Innbytter (begge i pausen):
Gaare ut – Ole Lineikro inn (Haddal inn sentralt, Ole ut høyre)
Eide ut – Ousman Touray (Gjøvik FF) inn

Scoringer:
1-0 Cham (assist Prillard)
2-0 Kringberg (assist Skårn)
begge før pause

Sluttresultat 2-1

Gult kort til Touray.