Målrik serieåpning for 9er-akademiet!

Etter en lang vinter var det duket for første seriekamp mot Ellingsrud. Ellingsrud presset høyt ut fra startblokkene og produserte en rekke sjanser de første 15 minuttene på flotte Ellingsrud kunstgress. 1-0 scoringen til de gulkledde var et faktum da høyrekanten deres ble spilt fri og satte inn 1-0.


Etter denne kaldusjen hevet Frigg spillet sitt mange hakk og var fullt på høyde med Ellingsrud resten av omgangen. I denne perioden fikk Frigg bra flyt i pasningsspillet sitt og produserte en rekke sjanser. Den forløsende 1-1 scoringen kommer endelig da Petter banket ballen opp i vinkelen, etter bra forarbeid av Khamzat. Rett før pause får Ellingsrud et omdiskutert frispark, som på vakkert vis ble satt i vinkelen.


2. omgang startet i likhet med 1. omgang med at Frigg var litt på hælene i den første delen av omgangen. Ellingsrud fikk på dette tidspunktet en rekke scoringer. På dette tidspunktet virket kampen på mange måter avgjort. Likevel klarte de unge friggspillerne å heve spillet sitt og avslutte kampen sterkt. Målscorere i 2. omgang var Khamzat, Peter(str) og Amandus. Alt i alt en god start for 9er-akademiet mot 1 år eldre motstandere. Vi gleder oss til fortsettelsen!


Kampfakta:
Ellingsrud – Frigg 9er   7-4 (2-1)
Ellingsrud kunstgress


Friggs målscorere:
Petter x2
Khamzat
Amandus