Formannen gikk foran – kampvert nr. 1

Hvis hans fashionvenner i Milano og Paris hadde sett ham i Friggs 16. mai-kamp på Tørteberg, ville de rygget bakover i skrekk. Men Friggs formann Geir Hustad hadde viktigere ting å tenke på, da han i den gule kampvertvesten sørget for profesjonelle rammer rundt A-lagets kamp mot Oslo City.

DSC_1132

 

Formannen tok stafettpinnen og var Friggs første kampvert på hjemmekampene. Han tok imot dommere og motstandere, henviste publikum til anviste plasser og holdt orden langs sidelinjen. Og det i øsende regnvær. Alt for å skape en ramme preget av Fair play, slik klubben ønsker det. Kanskje hadde formannen en ørliten finger med i spillet i 2-1-seieren over Oslo City?

Nå står flere styremedlemmer for tur som kampverter, men det er ønskelig at flere medlemmer bidrar som kampvert på hjemmekampene framover.

Kort og godt er oppgavene som følger:

* Gjøre klar garderobe til dommere og bortelag.
* Sørge for enkel bevertning, dvs. kaffe, brus og noe frukt.
* Ta imot dommere og bortelag, låse opp og igjen garderober.
* Henvise publikum til egnede plasser før kampstart. Publikum skal ikke stå rundt benkene til lagene, og rundt resten av banen skal publikum trekke godt utenfor gresset, dvs. ca. to meter utenfor linjene.

Er dette en innsats du kan bidra med for Frigg? Ta kontakt med klubbens daglige leder på admin@frigg.no

kampvert