22692073

Nytt tap for G17

Det er tøffe tider for Friggs G17-lag. Denne uka kjørte Oppsal over våre gutter, serielederen var rett og slett noen hakk bedre.

En aldri så liten depresjon satte nok inn i laget etter kampen, men kjapt hentet gutta fram smilet og selvironien når det er som verst.

Fra sidelinjen ble det innført en ny taktikk før kampen fra vikartrener (alias lagleder): Intens ”bæljing”. Han var svært motvillig innhentet som trener i mangel på andre mer kvalifiserte folk denne dagen (trener Eirik måtte jobbe og ingen erstatning var å finne), men ga alt når han først skulle coache. Manglende fotballfaglig kunnskap ble kompensert med motivasjonsroping med basunrøst fra trenerplass. Det hjalp dessverre ingenting og resultatet ble lagets verste tap noensinne (tvilsomt at bæljingen hadde noen innvirkning verken den ene eller andre veien, men hvem vet?).

Fotballmessig var lyspunktet to flotte mål av Johannes. Frigg scorer nesten hver kamp og det tar vi med osspå plussiden.

Johannes

Goalgetter: To fine mål fra Johannes var dagens opptur for G17

 

Sosialt er dette en fantastisk gjeng som fungerer på tvers av to årskull (98 og 00), og som tar G17-serien med godt humør. Nivået er nok høyere enn forventet der klubber og lag vi har møtt så langt tydelig har en mer ambisiøs ungdomssatsning (2-3 trenere pr. lag på kamp og medbragt «kaffestand» fra lagleder). Det skal sies at laget til nå har møtt de fire klubbene som pr. dags dato topper serien.

G17 driver ihvertfall seriøs hobbyfotball som tar sikte på å bli best i by’n sosialt. Så får vi ta alle tapene med et skjevt smil og fortsette arbeidet med å forbedre oss fotballmessig. G17 er på god vei!

Friggland oppfordres herved til å støtte laget på Tørteberg og bælje med på neste hjemmekamp mot Skeid mandag 8. juni kl. 18:30. Fint hvis noen tar med kaffe. Styret og vår egen «minister» er særlig invitert! Her er muligheten for å se Fair-Play in action for hobbylag med tæl!