Frisparkperle og overtidsmål reddet Frigg

Håvard Gaare og Ulrik Ferrer spilte hovedrollene da Frigg sikret tre nye poeng borte mot Skårer lørdag. Nå er vi bare ett poeng bak Valdres på topp.

Det begynte ikke bra ute i de regnfulle romerikske skoger denne lørdagen. Frigg var ikke med fra starten og allerede etter fire minutter lå ballen bak vår keeper. Simon Degerman sørget for utlikning etter drøye halvtimen, og sju minutter etter var det klart for The Håvard Gaare Show.

Håvard Gaare fortsetter i Friggdrakt
Gaare så går’e

Frigg fikk frispark utenfor 16-meteren, Skårer har 26 mann i muren og en keeper som dekker det som er igjen av ledig rom bak muren. Men ingen mur kan stoppe Håvard, ingen keeper heller. For her er denne mannens triks, og skriv dette bak øret dere unge talenter som vil bli gode på frispark: Treff mål. Og skyt i keeperhjørnet. Med kort tilfart og en presis fot, gjorde Håvard nettopp dette: Keeperen, som ventet ballen i andre hjørnet, sto plutselig på feil fot og hadde ingen sjans da ballen lå limt nedi hjørnet. 2-1.

Kvarteret før slutt utliknet hjemmelaget og i det 90. minutt så kampen ut til å ebbe ut med uavgjort. Men Frigg hadde en innbytter med evne til å snu kamper og få slitne forsvarsspillere til å ønske at de ble værende på sofaen: Ulrik Ferrer dukket opp akkurat da han skulle dukke opp, ett minutt på overtid, og ga Frigg 3-2.

Tre poeng var kjærkomment på en dag da flere andre topplag ga fra seg poeng, og nå er Frigg bare ett poeng bak ledende Valdres. Gratulerer med seieren, gutterrrrr, vi gleder oss til fortsettelsen.

Neste kamp er hjemme mot Nordstrand, mandag 8. juni på Tørteberg. Møt opp, møt opp!

Kampfakta:
Skårer – Frigg 2-3 (1-2)
Rolvsrud kunstgress
1-0 Petter Przutula Larsen (4.)
1-1 Simon Degerman (21.)
1-2 Håvard Gaare (28.)
2-2 Henning Stien (75.)
2-3 Ulrik Ferrer (90.)

Laget:
Evensen
Alvestad – Gulowsen – Aligo – Solheim
Bakke – Gaare – Degerman – Olsen
Eie – Åsbø Eike

Innbyttere:
Jostein Lundemoen 55 min. for Degerman
Ulrik Ferrer 15 min. for Solheim
Ludvig Longva 1 min. for Gaare

Se tabellen her: http://www.fotball.no/fotballdata/Kampfakta/?matchId=6116757