Vi støtter kampanjen mot homofobi i fotballen

nr3

Onsdag 3. juni stilte spillere fra Friggs herre- og damelag opp for å vise sin støtte til «Why is love illegal», en kampanje mot homofobi i fotballen. Kampanjen er initiert av Frank Mugisha og Raftostiftelsen, og Frigg stiller seg bak kampanjen fullt og helt.

Frank Mugisha (36), fra Uganda, er en forkjemper for seksuelle minoriteter og direktør i Sexual Minorities Uganda (SMUG). Han har mottatt Raftoprisen og Robert F. Kennedys Menneskerettighetspris, og har i flere år kjempet åpent for  homofiles sak i Uganda. Han har fått flere drapstrusler mot seg, uten å gi seg. Homofili i idretten er fremdeles tabubelagt, og åpenhet og aksept er viktig. derfor er Mugishas kamp også vår kamp.

Frigg er for alle, for alltid.

Vi har også skrevet om kampanjen på våre Facebook-sider: https://www.facebook.com/frigg.oslo

‪#‎tacklehomophobia‬

nr1 nr2