22692073

Det tetter seg til

Frigg slet med å trenge gjennom Nordstrand-muren mandag og måtte nøye seg med 2-2. Nå drar det seg til i toppen, der fire lag, inkludert Frigg, kjemper om topplassen.

DSC_1267

Første omgang skal vi ikke snakke mye om. Feilpasningene florerte, det var labert tempo og lite trykk. Og en tabbe som førte til at Nordstrand tok ledelsen. Nei, første omgang får gå inn i historiebøkene som en parentes, eller et bananskall om du vil.

Andre omgang kan vi snakke om. Frigg så ut som et helt nytt lag, stormet ut og sørget for å straffe Nordstrand de gangene det var mulig. Etter ti minutter smalt det: Vi vant ballen høyt i banen, utfordret på høyresiden og slo inn foran mål, der Jostein Lundemoen hadde tatt løpet inn i boksen og styrte kula i nota. Og bare fem minutter etter: 2-1. Et knallskudd fra superspissen David Eie, som keeper feilbedømmer og ikke klarer å redde.

Operasjon snu-kampen var i gang, sola skinte denne junikvelden og livet var bra.

DSC_1266

Men like etter sørget en ny forsvarsfeil for at Nordstrand kom alene gjennom, og spissen satt ballen bak keeper Evensen til 2-2. Frigg prøvde seg på en sluttspurt, men kampen endte uavgjort.

Dermed ligger Frigg på 4. plass, tre poeng bak ledende Valdres. Det tetter seg til, med fire lag innen tre poengs rekkevidde av hverandre. Nå venter Hallingdal borte på lørdag. Lykke til, Frigg-gutter!

Kampfakta:
Frigg – Nordstrand 2-2 (0-1)
Tørteberg kunstgress
0-1 Prince Mambouana (29.)
1-1 Jostein Lundemoen (54.)
2-1 David Eie (59.)
2-2 Markus Woldsund (64.)

Laget:
Evensen
Fossholt – Gulowsen – F.Bratseth – Moss
Bakke – Lundemoen – Gaare – Haugen
Eie – Åsbø Eike

Innbyttere:
Vegar Landaas 29 min. for Lundemoen
Bård S. Olsen 29 min. for Gaare
Espen Solheim 25 min for Gulowsen

Tabellen her:
http://www.fotball.no/fotballdata/Kampfakta/?matchId=6116761

Se hva Nordstrand skriver om kampen:
http://www.nordstrand-if.no/finn-mitt-lag/fotball/a-laget-menn/god-kamp-borte-mot-frigg