22692073

Damelaget i støtet

Frigg-damene fikk en tøff start på debuten i 3.divisjon, men nå har poengsankingen startet og damene er med i kampen om enda et opprykk.

foto: Andreas Kristoffer Berge

Sesongen begynte med to strake tap mot henholdsvis Sarpsborg 08 og Høybråten/Stovner. I tredje serierunde ble det tre viktige poeng mot Fjellhamar – et lag vi har møtt mye i vinter, blant annet i to kvalikkamper der vi mildt sagt ble rundspilt. Mye har imidlertid skjedd i vinter og i serien ble det en velfortjent 2-0 seier hjemme på Marienlyst.

frigg2

Etter en så fortjent seier mot Fjellhamar skulle man tro at Bækkelaget – et lag som er antatt å måtte kjempe på den nedre delen av tabellen, skulle bli lett, men der gikk vi på en kjempesmell. Kanskje undervurderte vi motstanderne våre, for det var lite som minnet om forrige kamp mot Fjellhamar. Vi sprakk totalt og måtte se oss slått hele 7-4. Vi kan ikke huske sist Mari har måttet plukke ut sju baller fra nettmaskene, og vi håper dette var et surt engangstilfelle.

Siden da har vi hvert fall klart å stenge igjen bakover og har bare sluppet inn to mål på de tre siste kampene og tatt tre strake seire mot Lørenskog, Kurland og Rapid Athene.

frigg4

Førstkommende torsdag venter det toppoppgjør mot Borgen hjemme på Marienlyst. Dette blir utvilsomt en av sesongenes tøffeste kamper. Borgen ligger foreløpig på en andreplass og står med fire seire og to uavgjort, det eneste laget uten tap i serien. Men vi skal kjempe for å sikre vår fjerde strake seier og påføre Borgens første tap for sesongen.

Kjære Frigg’ere: Møt opp og støtt damelaget i toppkampen mot Borgen hjemme på Marienlyst kl 20.00 torsdag 11. juni. Heia Frigg!