Frigg 2 i storslag

Kall dem gjerne de de usynlige heltene. I skyggen av A-laget, bare én divisjon under, finnes det et Frigg-lag som spiller fletta av de fleste. Sist tirsdag tok Frigg 2 sin åttende strake seier og gikk til topps på tabellen. Laget har scoret suverene 43 mål på 10 kamper.

– B-laget er en flott kamparena. Vi har en stor stall og alle får spille kamper hver uke. Vi rullerer mye på laget, alle skal bidra på alle arenaer, og dette styrker gruppa vår, sier A-lagstrener Magnus Aadland.

A-lagets hovedtrener Magnus Aadland
Fornøyd A- og B-lagstrener.

 

Sesongen i 4. divisjon startet med to tap, men siden har Frigg 2-toget rullet over motstanderne. 7-0 mot Romsås, 10-1 mot Rufstad og 8-2 mot Klemetsrud (med ti mann!), er noen av storseierne. Sist tirsdag ble det 1-0-seier over sterke Korsvoll 2, med et lag som inkluderte tre oldboysspillere og ingen innbyttere.

– Vi synes det er flott at vi kan møtes på denne arenaen på tvers av lagene i klubben, vi har med oldboysere til nesten hver match, og vi har hatt med spillere fra 8.divisjonslaget og trenere fra ungdomsavdelingen. Å ha med trenere fra akademiet, kullkoordinatorer i barnefotballen og trenere i ungdomsfotballen i garderoben, både på benken og på banen, er en flott greie. Vi får snakket masse fotball og blir kjent med hverandre. Det hjelper oss å få inn en rød tråd i klubben, sier Aadland.

Det er i alt benyttet 33 spillere i 4. divisjonskampene:

Kenneth Torvik Tønne, Thomas Mala, Stein Arve Bernes og Lasse Lønnebotn fra oldboys. Bjørnar Madsen (tatt pause fra fotballen) og Aleksander Kristoffersson (meldt overgang til Nesodden) var med de første kampene. I tillegg: Ole F. Rose (trener for ’01) og Øyvind Lehre Hagen fra Frigg 5 (8.div.)

Fra A-lagsstallen: Bjørnar Johannessen, Jonas Lindgren, Lars Petter Moss, Torstein Alvestad, Henrik Fossholt, Espen Solheim, William Aligo, Klas Ufs, Johan Nås, Fredrik Bratseth, Martin Bakke, Ståle Haugen, Håvard Gaare, Steffen Rabben, Jostein Lundemoen, Ulrik Ferrer, Ludvig Rønning, Steven Cardoso, Bård Olsen, Adrian Haukeberg, Vegar Landaas, Helge Neumann, Simon Degerman, Torstein Åsbø Eike.

I tillegg spilte trener Aadland selv 90 min mot Teisen… som keeper. Det ga årets første seier.

– Det var da det snudde, sier Aadland med et glis.

Nå venter to storoppgjør for Frigg 2, først mot Manglerud/Star tirsdag 16. juni, deretter hjemme på Tørteberg mot Årvoll uka etter. Både M/S og Årvoll ligger a poeng med Frigg 2 – men med dårligere målforskjell.

Se tabellen i 4. divisjon avd. 1 her: http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Tabell/?tournamentId=142654