Sommerhilsen fra styret i Frigg Oslo FK

Til våre trofaste medlemmer, våre foreldre, lagledere og trenere!

Friggfelt

Fotballskolen på Tørteberg og Marienlyst tar denne uken i mot mange flotte og entusiastiske fotballsparkere, omtrent 140 – 150 i antallet, samtidig som flere Frigg-lag allerede har reist på tur for å møte nye motstandere i ulike cuper og turneringer. Dette representerer en god trend vi har sett i løpet av våren 2015, flere fotballspillere som spiller ballen mot motstanderens mål iført Friggdrakt.

Det er gledelig at vi møter økende aktivitet i ulike aldersgrupper, fra 6-åringene som starter på skolen til høsten og til de aktuelle aldersgruppene i akademiet vårt. Det er spesielt gledelig å se at stadig flere jenter ønsker å ta del av akademitilbudet vårt.

Vårutgaven av Frigg Forny-cup ble på ny gjennomført med stor bravur og vi ønsker å takke alle de som stilte opp for å legge til rette for lekre finter, nye målfeiringer og gode fotballopplevelser.

 

Styret i Frigg Oslo FK er opptatt av at klubben skal ta et sosialt og samfunnsmessig ansvar ut i fra de rammene klubben har tilgjengelig. I den betydning er det viktig å se på hva et initiativ som Mattetirsdag kan bidra med i lengden, her er alle sammen invitert for å få hjelp med leksene sine!!

Klubben har i vår også jobbet for å opprette et samarbeid med nærliggende ungdomsskoler for å kunne tilby elevene en faglig kompetanse innenfor fotballfeltet. Vi går høsten i møte med et godt fundament for et videre samarbeid.

Vi er også glade for det nyutnevnte Bandyutvalget som jobber for at vi til vinteren skal få et like godt bandytilbud som vi i en årrekke har kunnet gi de mange medlemmene våre.

 

Det er hyggelig å se de gode resultatene damelaget og herrelaget vårt kan vise til gjennom en hektisk vårsesong, og vi ser frem til flere viktige kamper i løpet av høsten.

 

Hva gjelder byggestart av Tørteberg 2 er siste melding klubben har mottatt negativ til byggestart i juli. Det er foreløpig ukjent hvilket tidspunkt gravingen til banen vil starte. Klubben vil informere via våre hjemmesider så raskt vi får mer konkret informasjon.

 

Styret finner det på sin plass å gi en stor honnør til Nils, Magnus, Helge og Hamid for den jobben de bidrar med i klubbens daglige drift. Det er i den daglige driften av klubben at den beveger seg, og vi er veldig tilfredse med å ha disse resurspersonene på laget vårt!

 

Avslutningsvis ber vi alle om å ta vare på dommeren som blåser i den beste mening, om å ta vare på Frigg-gutten som trenger litt ekstra påfyll i varmen og Frigg-jenta som øver på nye finter – FRIGG ER DIGG!

Vi ønsker alle Frigg-venner en riktig god sommer og gleder oss til å se dere igjen i løpet av høsten!

 

Med vennlig hilsen styret i Frigg Oslo FK.