Storseier og rett inn i historiebøkene

Her er en godbit du kan ta med deg i helga, kjære Frigg-venn: Fredag, denne glassklare sommerkvelden 14. august 2015, noterte Frigg sin største seier noensinne. I 3. rundekampen mot Gruner i Obos Cup, ga ikke Frigg seg før det sto 14-1. Du leste riktig: Fjorten-en. Vi ledet 4-0 til pause og fortsatte i andre omgang å rulle opp angrep på angrep, det ble nesten mål hver gang vi hadde ballen. Og la det være sagt: Gruner spiller bare en divisjon under og er et topplag i 4. divisjon.

Kanskje teller de strenge fotballhistorikerne bare seire i seriekamper og NM, men dette var, uansett hvordan man ser på det, en offisiell kamp. Og den forige seiersrekorden på 13-1 mot Ekeberg i 1928 kan dermed erklæres for slettet.  Det stemmer,  slettet.

Det var et Frigg-lag med innlånte soldater fra Frigg 3 og Frigg oldboys, i tillegg til stjerner fra A-laget som sto for prestasjonen.  Hendene sammen for dem. Nå tar vi med den godfølelsen inn mot seriekampen mot Lyn 2 mandag.

Imens: God rekordseier-helg!