Jordbær- og champagnefotball på Tørteberg

Det er ingenting å si på scoringsferdighetene til Friggs flaggskip om dagen. 6-1 over Grei, 14-1 over Grüner (OBOS-Cup), 6-0 over Teisen (Frigg 2) ble mandag kveld fulgt opp av 4-0 over Lyn 2 i 3. divisjon.

Eike & Co. var form mot Lyn 2

Selv uten toppscorer David Eie, som er skadet, renner målene inn om dagen. Mot Lyn 2 var det bare å lene seg bakover i fluktstolen, dyppe jordbærene i champagnen og nyte både sommerværet og finspillet.

Som så ofte før gikk Frigg ut i hundre, stresset Lyn til å gjøre feil og fikk tidlig betalt. 1-0 kom etter en flott gjenvinning av The Swedish Sensation, Simon Degerman, før Bård Skjørshammer Olsen sendte Torstein Åsbø Eike gjennom. Avslutningen var det klasse over: En volley i hjørnet. Vi var i gang!

2-0: Kontring i verdensklasse. Spissene Lars Christian Kise (ny fra Asker) og Eike kombinerte som to gatesmarte politifolk som har jobbet sammen siden 70-tallet. Ballen fant veien inn til Degerman som scoret enkelt fra kort hold.

3-0: Kise banet og kriget seg forbi tre Lyn-forsvarere, som en hissig indianer på tokt. Skudd avfyres, reddes, men Eike kjenner lukta av goal, som alltid, og er frampå og dytter returen i nettet.

4-0: Olsen kom gjennom på kant, avanserte mot keeper, slo opp på side 23 i Fotballens Lærebok og slo en pasning 45 grader ut i feltet. Der kom Kise, som hadde lest den samme boka, og bredsidet læret i nettet. Det var mål, det var fest, og Frigg var best. Lyn Toppfotball 2, som det så fint heter, hadde fått en leksjon.

Som vi gleder oss til fortsettelsen. Fem lag er med i opprykkskampen, deriblant Frigg.

Laget:
Evensen
Moss – Ufs – Fossholt – Solheim
Sindland – Degerman – Neuman – Olsen
Åsbø Eike – Kise

Tabellen kan du se her: http://www.fotball.no/fotballdata/Kampfakta/?matchId=6116806