Seier! … og thrilleren fortsetter

A-laget gjorde jobben i sommersteken borte mot Hasle/Løren lørdag og vant 2-0. Nå er Frigg ett av fem lag som kjemper om opprykk.

Etter fem strake seire var det et hjemmelag med selvtillit som møtte Frigg lørdag. Med Kristian F. Onstad som styrende i forsvaret og to raske spisser, kan H/L bli en håndfull for ethvert 3. divisjonslag. Men vi er Frigg. Vi har Egil, Vegar, Helge, Simon og Torstein. Vi har Klas, Fredrik, Henrik, Lars Petter, Oddbjørn og Lars Christian. Vegar Landaas var nære på i begynnelsen, først med et stangskudd og så en sjanse som endte i corner. Og når du først har den høyrefoten som Landaas har fått tildelt av høyere makter, sender du han gjerne ut for å ta corner. Og akkurat som mot Grüner i Obos-Cup nylig, skrudde han likegodt corneren rett i goal. Vakkert!

Før pause fikk H/L noen sjanser, men superhelt Egil Evensen reddet og skaffet seg også en blødende nese underveis. Han gjør alt for Frigg. 1-0 til pause.

I andreomgang styrte H/L mye, kom til noen sjanser og utlikningen virket nær. Men vi har vår egen David Fairclough på benken (google navnet hvis du er under 35): Superinnbytter Ulrik Ferrer. Bare tre minutter etter at han byttet med Lars Christian Kise, med kvarteret igjen, scoret Ulrik Ferrer-clough det forløsende vinnermålet. For en mann å ha når det gjelder.

Ulrik Ferrer
Ops! He did it again

Så både rir og ror vi seieren i land, som en sjørøver som returnerer til kai med en kiste med gull. Nå er vi for fullt med i opprykkskampen. Og hvem venter neste lørdag, 29. august på Tørteberg kl.16? Serieleder Ready til superopprykkskamp. Møt opp! Møt opp!

Kampfakta:
Hasle/Løren – Frigg 0-2 (0-1)
Linderud kunstgress
0-1 Vegar Landaas
0-2 Ulrik Ferrer

Laget:
Evensen
Ufs – Bratseth – Fossholt – Moss
Landaas – Sindland – Neumann – Degerman
Eike – Kise

Innbyttere:
Ferrer for Kise
Lundemoen for Sindland
Alvestad for Landaas