Fortsatt i førersetet

Ok, så ga Friggs A-lag fra seg seieren i sluttminuttene, men de andre topplagene gjorde det samme og det betyr status quo i toppen av 3. divisjonsavdelingen: Frigg på topp, henholdsvis tre og fire poeng foran Røa og Ready.

Kvarteret før slutt så alt vakkert ut. Frigg hadde kjørt kampen, skapt det som var av sjanser og ledet 2-0. Lars Christian Kise hadde gitt oss 1-0 og superinnbytter Ulrik Ferrer 2-0. Det var bare å ri på ledelsen de siste minuttene. Men Nordstrand var en hest som ikke ville la oss ri rolig ned i solnedgangen, den var en villhingst som kastet oss av sadelen.

Like etter Ulriks goal, svarte hjemmelaget: 1-2. Det ble en vekker for hvittrøyene fra øst, og like etter hindret bare en redning på streken 2-2. Så: Fem minutter før slutt utliknet Nordstrand etter en retur inni feltet. Ledelsen var spist opp, noen få minutter i hvilemodus var nok. All ære til Nordstrand som avsluttet sterkt, men Frigg var skuffet over ikke å klare å beholde ledelsen kampen ut.

Men: Både Røa og Ready spilte også uavgjort, og med tre runder igjen har Frigg fortsatt en liten luke på topp – en luke akkurat stor nok til å skimte 2.divisjon der fremme. Til Tørteberg neste mandag (12. oktober) kommer Hallingdal, et lag som har vunnet tre av sine siste fire kamper. Vi har alt å spille for. Alt.

Spenningen fortsetter. Ingenting er avgjort. Og hvem er digg? Det stemmer. Vi. Oss. Frigg.

Se kampfakta her:
http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=143537

Se hva Nordstrand skriver om kampen her:
http://www.nordstrand-if.no/finn-mitt-lag/fotball/a-laget-menn/uavgjort-mot-serielederen