G15 + G17 ser fremover… og oppover?

Steinar Ims fra G17-laget har sendt oss denne statusrapporten når sesongen er ved veis ende:

Halve Friggs ungdomsavdeling har i årets sesong brøytet seg vei gjennom en haug med tap og to seiere, og nekter å gi opp gleden ved å spille fotball på tross av den heftige tapsrekken. Om det ikke er elegant det de gjør på fotballbanen (selv om det av og til er glimt av eleganse), så er det ihvertfall en følelse av imponerende påståelighet over det de gjør!

Nå trekker G15 gutta seg ut av G17-laget etter gode bidrag til lagets overlevelse inneværende sesong. G17-gutta må nå selv ta ansvar og finne nye, jevnaldrende lagkamerater for å ta steget opp i junioravdelingen til neste år som et helhetlig Frigglag. Spillere på jakt etter en ny utfordring ønskes velkommen. Kanskje prøvespill er neste steg? Vi ser ihvertfall fremover og oppover mot 2016 og nekter å gi oss.

Jr
Fin, fotballglad gjeng!

Eirik Seim leder gutta på trenersiden, men er mye borte pga. jobb. Klubben har derfor sondert trenerterrenget siden mars/april for å skape et team der Eirik får medtrenere som tar ansvar i fellesskap. Så langt er det lite å hente. Ingen har så langt ønsket å bevise sine trenerambisjoner på skikkelig vis (utenom Eirik), og laget må spørre seg selv: Hvor blasert og bortskjemt er trenermiljøet i Oslo? Ta en SKIKKELIG utfordring: Tren et haltende lag (med – med litt forpliktende arbeid – motiverte spillere) til å bli et strømlinjeformet breddelag! Det er skikkelig trenerutfordring (hilsen G17 + G15)! For neste sesong må klubben ha på plass en skikkelig trenerkabal for G17 (kommende G18).

Så herved er utfordringen gitt til folk med skikkelige trenerambisjoner.  G15-gutta er i ferd med å fri til andre lag i området for å spleise sammen en gruppe spillere a la damelaget. Også her trengs gode og motiverte trenere som virkelig vil bevise sin verdi. Etter et heftig år på G17-nivå har mange forlatt spillergruppa. Nå er den mer enn halvert. Kanskje det likevel er håp i hengende snøre hva gjelder motivasjon for å komme tilbake og spille på riktig aldersnivå neste år? Her gjelder det å gi G15 (kommende G16) et skikkelig tilbud.

Herved er utfordringen gitt til Friggfolk og potensielle trenere for G18 (og G16) i 2016!