Stem fram Frigg i «Klubben i mitt hjerte»

 

Her er muligheten til å vise hvor sterkt Frigg-hjertet ditt banker.

For 12. gang er Dagbladet, i samarbeid med Norges Idrettsforbund, P4 og Nordea, i gang med kampanjen «Klubben i mitt hjerte». Her kan Frigg, med din hjelp, vinne pengepremier som kan bidra til å gjøre vår klubb enda bedre.

Friggflagg

Reglene er enkle: Klarer klubben å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner. Med en gang Frigg har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag, vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at vi er med i trekningen av 10.000 kroner. Skulle vi klatre 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 10 trekninger. Vinnersjansene er derfor store.

Derfor: Gå inn på http://www.klubbenimitthjerte.no og stem på Frigg. Skriv rett og slett «FRIGG» i søkefeltet for å få frem vår stemmeside. Du kan stemme fram til 27. november. Den klubben som har fått flest stemmer i løpet av hele perioden, vinner hovedpremien på 100.000 kroner. Vinneren vil bli offentliggjort 27. november.

Kom igjen, kom igjen! Stem!