Påmelding for Frigg-akademiet 2016 åpen!

Først og fremst takk til alle spillere, foreldre, og trenere for et fantastisk år på akademiet! Vi har hatt rekordmange deltakere med nærmere 200 deltakere innom, fra 6 til 14 år, og fra 11 forskjellige skoler. Det er gøy å se så mange unge dedikerte fotballspillere hver dag. I tillegg har alle 3 fotballskolene vært fullstappet med deltakere. Det tyder på at det er stor interesse for fotball i Frigg-land! I høst hadde vi en egen jentegruppe på akademiet og håper å se flere jenter på nyåret. Blant de yngste har det vært såpass stor interesse at vi har hentet på skolene, dette vil vi fortsette med til neste år. Det nyoppstartede 9er-akademiet for 2003 og 2004 har vært en opplevelse og rundet 60 spillere på de siste treningene av sesongen. Neste år vil 9er-akademiet bestå av spillere født 2004 og 2005, mens 2003-årgangen vil bli en del av ungdomsakademiet. Nå er vi klare for å gyve løs på en ny sesong og håper å se mange unge lovende på Tørteberg på nyåret!

Akademiet åpner igjen dørene mandag 4.januar, påmelding og informasjon finnes på cms.frigg.no