Treningsgrupper

Treningsgruppene fram til påske.

Legger også ved treningsgrupper. Vi deler inn i differensierte grupper for å gi alle et godt sportslig tilbud og at alle skal bli utfordret på sitt nivå. Det gjør også at treningshverdag blir mer stabil for dere. Er det noen som vil ha en begrunnelse på hvorfor de havnet i den treningsgruppen i de havnet i er det bare å spørre, eller om dere lurer på hva dere må jobbe med for å komme en gruppe opp. Husk at gruppene ikke er faste, men at vi trenere hele tiden vurdere om noen skal opp eller ned.

Blå- gruppe: Ayman, Edwin, Filip, Oscar Dahl, Elliot, Endre, Amund, Aslak, AthinaMøller, Jonas H.L, Ahmed, Elias, Mathias, Mikal, Simon,Teodor, Tobias, Alexander W, Fredrik, Jonas R, Brage, Ludvig, Alexander S

Grønn- Gruppe:

Ingen Severin, Nathaniel, Tor, Linus, Maximillian,  Leo, Petter, Jens G, Kyrre, Ruben,Torstein, Hauk, Jacob Fossum, Larus, Robin, Rodolfo, Viktor S.D, Victor D, Victor H Sixten, Tumaini, Kasper, Evan, Jonas L.S

Rød- gruppe:

Isak, Jens K, Silas, Vetle, Petter Nosa, Hrafn, Khamzat, Oscar S, Ferdinand, Leo, Jacob S.H, Mats, Amandus, Tinius Sæther, Bo Aleksander og Siver

Endre