22692073

Seier mot Nesodden

Da er treningskamp nummer to for året unnagjort. Lørdag formiddag tok vi turen til Berger Stadion for å møte Nesodden, et lag som har blitt ribbet for spillere i det siste. Vi styrte mye av spillet i første omgang, men skapte i likhet med Nesodden bare en målsjanse. Frank Prillard var nær da han satte hodet på en corner etter 33min. I mesteparten av andreomgangen hadde vi bra kontroll. Den første halvtimen skaper vi tre målsjanser. I det 64. minutt satte Ole Aklilo pannebrasken til en corner fra Bård Olsen, og vi tok ledelsen. Så ble Ousman Touray utvist, og Nesodden fikk noen sjanser i sluttminuttene og var nær ved å få en utligning. 
Vi stilte med følgende lag:
Eivind Bratseth (Ranheim)
Robin Lindbjerg,Håvard Gaare, Frank Prillard, Simon Degerman,
Christoffer Skårn, Stig Haddal, Eirik Sandstad, Bård Olsen,
Ousman Touray, Ole Aklilo

Innbytte: 46min: Eirik Sandstad ut, Christoffer Kringberg inn
              83min: Stig Haddal ut, Nicolay Schrøder inn

Kampfakta: Nesodden – Frigg 0-1 (0-0)
                 Mål: Ole Aklilo (Bård Olsen assist)
                 Målsjanser: Nesodden 4, Frigg 4
                 Gule kort: Håvard Gaare og Stig Haddal
                 Rødt kort: Ousman Touray