Referat fra Moss-cup!

Det ble en helg med en del motgang, litt medgang, nye erfaringer og forhåpentligvis mye læring. Det er fortsatt mange som holder på å bli vant med å spille futsal. Alt går raskere, det er en annerledes ball og ingen av dere har spilt med vegger rundt hele banen før. Det er selvfølgelig uvant.

Både frigg rød og blå havnet i veldig tøffe grupper. De to lagene som gikk videre fra deres grupper var de lagene som kom til semifinalene og finalen. Frigg rød og blå startet med å gjøre litt for mange enkle feil og litt for dårlig innsats. Når man da møter gode lag blir man straffet. Men det positivet var at dere hevet dere etter hvert og spilte bedre og bedre. Innsatsen ble bedre, og begge lagene skape flere sjanser og scoret noen fine mål. Likevel blir det gjort litt for mange enkle feil, da blir det mange mål imot og det blir vanskelig å vinne kamper.

For Frigg grønn og gul ble det mange jevne og spennende kamper. Frigg gul startet med en seier, etter en kamp der de skaper mange sjanser, spiller fin angrepsfotball og scorer noen fine mål. De neste kampene blir jevne og tette, men der de også gir bort mål litt for enkelt og greier ikke å score på sine sjanser, ryker de også dessverre ut. Frigg grønn spiller tre veldig jevne kamper, de spiller bra og er det Frigg laget som er best til å skape overtall og de er flinke til å utnytte det. De viser også en flott innsats der alle løper nok. Dette er de to viktigste grunnen til at de gikk videre til en velfortjent 1/8 delsfinale. I 1/8 delsfinale møter de et meget godt Askim lag. Der Askim starter i hundre og scorer 2 mål tidlig i kampen. Frigg kjemper seg inn i kampen igjen og skaper noen sjanser, men Askim er gode og utnytter når Frigg gjør feil. Da blir det mange mål opp, og innsatsen i siste delen av kampen ikke er god nok.

Vi håper at dere lærte mye av cupen, og spesielt at dere lærte at uansett motstander må innsatsen og vilje alltid må være der.