Vellykket sesongavslutning for bandy på Frogner 8/3-2016

Frigg bandy hadde i år felles sesongavslutning for Frigg bandy og bandyskolen på Frogner stadion 8/3-2016. Formålet var å styrke en felles klubbtilhørighet på kryss av årgangene og inspirere til opprettelse av nye bandylag i Frigg.

Programmet bestod av kamper og stafetter med blandede lag bestående av spillere fra forskjellige årganger. Til slutt samlet alle årgangene og bandyskolen seg til en parade og oppstilling foran foreldrene. Spillere i alle årganger ble klappet inn av entusiastiske foreldre og eldre spillere. Vi håper det inspirerte de yngste til å bli med videre på bandy i Frigg.

Se bilde-collage av glade bandyspillere under avslutningen her.

Frigg-bandy-og-bandyskole-2016-03-08 - Kopi

Frigg-bandy-avslutning-stafett-2016-03-08 - Kopi