Frigg fikk en hard leksjon

Friggs A-lag taper aldri. Enten så vinner de, eller så lærer de. Lørdag var en dag for læring.

I årets tredje serierunde møtte Frigg overmakten borte mot Vidar, som til slutt vant 6-1 på Lassa Stadion. Kampen var i realiteten over etter bare 20 minutter. Da ledet hjemmelaget 4-0 og alt håp om et nytt bortepoeng var smadret.

Heldigvis kom Frigg-guttene seg mer til hektene, fikk presset fram et selvmål av Vidar mot slutten av kampen før det hele endte med 1-6 i sekken. Sånn er fotballen, sånn er livet. Noen ganger taper du. Men du slutter aldri å lære. Trener Magnus Aadland har garantert blokka full av visdom som skal overføres til treningsfeltet resten av uka. Og etter en smell er det bare én ting å gjøre: Slå tilbake. Så fryktelig tilbake. Som mot Nest/Sotra lørdag førstkommende kl. 16. Be there.

Friggflagg

Se hva Stavanger Aftenblad skriver:
http://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/andrediv/Vidar-knuste-Frigg-733711_1.snd

 

Kampfakta:
2. divisjon avd. 3
Vidar-Frigg 6-1 (4-0)
Lassa stadion
Mål: 1-0 Vegard Aasen (6), 2-0 Carl-Henrik Refvik (10), 3-0 Eirik Jakobsen (15), 4-0 Vegard Aasen (20), 5-0 Eirik Jakobsen (46), 5-1 selvmål (75), 6-1 Carl-Henrik Refvik (81)

Se kampfakta og tabell:
http://www.fotball.no/fotballdata/Kampfakta/?matchId=6398787