Jentefest på Frogner

20 grader, heiarop, perlescoringer, vennskap og barnlig glede. Friggs Jentecup på Frogner Stadion sist helg ble en ny festdag.

For tredje året var Frigg arrangør av jentecupen, som stadig flere lag ser ut til å gjøre til en vårlig tradisjon. 40 lag og 400 spillere krydret de fire banene, og lyden av fotballspillende unge jenter hunne høres helt bort til Kirkeveien. At Friggs arrangementskomitee hadde avtalt med værgudene at det skule bli sol og 20 grader – helt enkelt årets første sommerdager – la ingen demper på festen, for å si det forsiktig.

DSC_0031  DSC_0026

Her viste alle lag en herlig glede på banen og sportslig vennskap utenfor banen. Krone-is, vafler og vannflasker ble båret på tvers og på langs, foreldre og trenere viste livlig engasjement på linja og fra balkongen viste speakertjenesten suveren ordenssans. Både lørdag og søndag gled alt fram med en fart og presisjon at en skulle tro det var skia til Northug som passerte i Middelthunsgate.

Takk for alle som stilte på banen og utenfor. Særlig takk til Svein Ivar Mossige, Frigg J07, som cupleder. Det ble akkurat den festen vi håpet på.

Og allerede 15-16. oktober er det en ny Frigg Jentecup. Det er bare å glede seg.

DSC_0023