Tilbake til start

 

Til tross for godt oppmøte i ruskeværet, gikk Frigg på et 0-2-nederlag hjemme mot Egersunds IK på Tørteberg søndag.

Det var utvilsomt gjestene som begynte kampen best, EIK hadde et skudd i stolpen og sto for det meste av ballinnehavet. Frigg måtte være fornøyd med å gå til pause med 0-0. Etter hvilen viste de blå bedre takter og starten virket lovende. Men så kontret de svart-og gulstripete fra Egersund inn ledelsesmålet ved Eivinas Zagurskas.

EIK-logo
EIK-tigrene ble for sterke for Frigg søndag.

Frigg løftet seg igjen etter dette, fikk flyttet spillet høyere opp og produserte noen halvsjanser, men så skjedde det som ofte skjer: I stedet for 1-1 fikk EIK en ny kontring, helt på tampen av kampen, og Sverre Larshus Larsen satte spikeren i kista. 2-0 til Egersunds. Null poeng til Frigg.

Nå venter Vard i Haugesund til lørdag. Ny muligheter, nye poeng på spill. Vi gir oss aldri.

Se hva EIK skriver om kampen:
http://eikfotball.no/oppdateringer-frigg-eik/

Se hva lokalavisen skriver:
http://dalane-tidende.no/sport/eigersund/eik-med-viktig-borteseier/19.19387