De siste skal bli de første

Ok, så røyk A-laget på et stortap. Ok, så ligger vi sist på tabellen. Men det finnes trøst. Det finnes håp.

Kampen mot Vard Haugesund lørdag var egentlig en merkelig affære. Frigg begynte kampen helt greit, virket ballsikre og ville angripe. Det virket lovende. Men så smalt det, først etter sju minutter og deretter 13 minutter, og det sto 2-0 til hjemmelaget.

Frigg kom seg etter sjokket og skapte noen sjanser, den farligste etter en heading fra Simon Degerman som gikk like utenfor. Men like før pause smalt det igjen, bang-bang, og 4-0 til pause.  Game over. Andre omgang er lite å snakke om, annet enn at David Eie og Oddbjørn Sindland satte inn hvert sitt mål, men det ender altså med 2-8-tap. Ergo ligger vi sist på tabellen etter ni serierunder.

IMG_6869
Oddbjørn ga oss trøst med en fin scoring

«Vi er alle i rennesteinen, men noen av oss ser på stjernene», sa Oscar Wilde. Det finnes en sannhet i det. For når du ligger nede, helt på bunn, kan det bare gå én vei: Oppover. Mot stjernene. Mot noe bedre.

Men vi trenger deg, kjære Frigg-medlem. Søndag kl. 18 på Tørteberg mot Lørenskog trengs alle friggere for å restarte maskinen og kjøre på med ny energi. Kommer du?

Se kampfakta fra Vard-Frigg:
https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6398829

Se hva Vard Haugesunds nettsider skriver:
http://www.kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9357942