Krise? Hvilken Krise? Vi har Kise

Friggs A-lag er tilbake på skinner og vant fullt fortjent 3-1 over Lørenskog på Tørteberg søndag. Dagens mann: Hat-trick-kongen Lars Christian Kise.

IMG_6871
Man of the moment: Lars Chr. Kise

I solsteken på Tørteberg var det klasseforskjell i første omgang, ett lag (hjemmelaget) kjørte på med energi, kraft og tempo, det andre var som en slapp saccosekk det var gått hull på. Allerede etter fire minutter sa det pang da Kise var frampå og gjorde 1-0, siden rullet Frigg-maskinen videre som en tanks i frontlinjen. Det var «Operation Pay Back Time». Og ingen kunne stoppe de blå soldatene.

Etter 22. minutter smalt det igjen: Målsniken Kise var som en hissig mygg i sommervarmen og gjorde 2-0. Vi kontrollerte kampen og Lørenskog-gutta lurte nok på hva dette Frigg-laget hadde holdt på med tidligere i sesongen, for her klarte de rett og slett ikke å henge med. Selv LIFs trener måtte innrømme etter kampen at hans menn var på hæla og at Frigg var klart best.

Til pause kunne Frigg-fansen på linja møtes over en kaffe og konstatere: Dette var årsbeste av våre gutter. Andre omgang fortsatte med bra trøkk, før det utjevnet seg noe. Men Frigg viste disiplin, moral og solid gjennomføringsevne. Så lå det hele tiden noe i lufta: At en viss herr Kise skulle fullføre verket. Etter 67 minutter var det gjort: 3-0 og hat-trick. Vi har hele tiden visst at vi har solide spisser, og nå fikk vi vist det.

Da Frigg går av banen med 3-1-seier, var det med rake rygger og stolthet. Og jubel fra de fremmøtte på tribunene. Frigg er digg, og nå også et lag som vinner. Og vinner med stil.

De hadde vist evnen til å reise seg etter nederlag og at de står sammen som et lag. En seier forandrer alt, tabellposisjon, selvtillit, lagmoral – alt. Vi fikk bekreftelsen: Vi har noe i 2. divisjon å gjøre. Og takk til alle som kom og heiet! Men det er fremdeles mye jobb å gjøre, og mange kamper igjen.

Allerede førstkommende søndag kl. 17 mot Førde, også det hjemme på Tørteberg. Møt opp og hei fram Frigg-gjengen. La oss surfe videre på bølgen. Sees!

Kampfakta:
Frigg –  Lørenskog IF 3-1 (2-0)
Tørteberg stadion

1-0 Lars Chr. Kise (4. min)
2-0 Kise (22.)
3-0 Kise (67.)
3-1 Nordby (74.)
https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6398838

Se hva Lørenskog skriver her:
http://www.lorenskogif.no/klubben/alle-nyheter/