Oppsummering av vårsesongen

Hei

 

Nå er vårsesongen over, og det er klart for sommerferien. Først og fremst må jeg si at vi i trenerteamet syns dere er en fin gjeng å trene. Vi er fornøyd med utviklingen dere har hatt siden vi startet opp i januar, og vi kan si at alle har blitt bedre fotballspillere. Noen har hatt en kjempeutvikling, mens andre har ikke hatt samme utvikling. Men det er helt naturlig! Dere utviklere dere i forskjellig tempo.

Det er viktig at dere husker på at resultater i ungdomsfotballen ikke har noe å si. Om dere tapte eller vant mot et lag nå når dere er 13 år vil dere ikke huske når dere er 19 år. Det viktigste er at dere utvikler dere som fotballspillere, og da må vi tenke på hvordan prestasjonen var og ikke hva resultatet ble. Ser vi bak alle resultatene ser vi mange gode prestasjonene på alle de tre nivåene. Det har vært flere gode prestasjoner enn dårlige, og det er bra. En av de største skuffelsen er at mange av de dårlige prestasjonen skyldes dårlig innsats og vilje til å prøve å spille fotball. Vi må alltid tørre å prøve å spille fotball, og tørre å gjøre feil. Husk at dere lærer av å gjøre feil.

Vi har hatt stor rullering i troppene og mange har fått prøvd seg på ulike nivåer. Dette er kjempebra for utviklingen at mange får prøvd seg på ulike nivåer og får kjenne på hvordan nivået er et hakk opp. Det er både foreldre og spillere som har spurt om at vi ikke kan ha mer faste lag slik at samspillet blir bedre. Det er mye bedre utvikling for dere å lære dere å forholde dere til ulike spillere, og lære dere å spille med ulike spillere. I tillegg er det første året dere trenere samme som et stor kull. Ved å rullere på  lagene har dere også blitt bedre kjent med flere, og det er bra for det sosiale. Det virker som vi trener en motivert  og en sammenknyttet gjeng, der dere er veldig mange som møter på trening. Håper det fortsetter!

Når ferien er over og høstsesongen begynner er det viktig at vi fortsetter å jobbe godt på trening alle mann. Vi kommer på trening fokusert, motivert og ønske om å bli bedre i fotball. Vi gleder oss veldig til høstsesongen og det håper jeg dere også gjør!

God sommer og spill masse fotball!