Både a-laget og b-laget har spilt sine første kamper for høstsesongen denne uka. Forrige søndag tok b-laget imot Oldenborg til dyst. Dette var kampen der topp møtte bunn og dette preget kampen. Hele 1. omgang stanget vi og stanget vi uten å få hull på byllen. Det måtte hele 60 min til før første scoring kom. De siste 30 min ble det hele 5 scoringer. En kamp med innsats fra alle spillere ble til en deilig 5-0 seier, som gir oss fortsatt 1. Plass på tabellen! Neste kamp til b-laget er i morgen (mandag) klokken 20.15 på gressbanen til Ready.

A-laget hadde bortekamp mot Tistedalen torsdag. Med avreise klokken 15.00 og trafikktrøbbel på flere strekninger, førte til problemer. 5 minutter før kampen skulle blåses i gang var det 7 spillere på plass. Heldigvis fikk vi flyttet kampen 15 min frem, slik at 3 spillere til ankom stadion. Første omgang ble spilt med en spiller mindre, og formasjonen 3-4-1. Slike problemer hindrer ikke friggdamene og vi ledet 2-1 til pause. I pausen ankom de siste 4 spillerne og vi spilte 2. omgang med fullt lag. Da kom forskjellen frem og kampen mellom topp og bunn ble tydelig. Vi vant kampen hele 8-1! Neste kamp for a-laget er torsdag borte mot Aurskog-Høland.

To kamper er spilt og to seire, det er vi veldig fornøyd med. Imponert er vi over våre yngre talenter som har tatt steget opp til damelaget. Både Christine Thorvaldsen og Martine Andresen var med på begge kampene og ble både målscorere og gav assister. De er bidragsytere og forbilder på innsats og tøffhet!

J15Sr

Det er absolutt verdt å ta turen for å heie frem damene til frigg i en spennende høst hvor vi er med i opprykkskampen med begge lag.

Frigg er digg!