Frigg 3 rykker opp!

I 2015-sesongen var Frigg 3 og Frigg 4 to forskjellige kameratgjenger. Frigg 3 var allerede i 7.divisjon og Frigg 4 rykket opp i 2015-sesongen. Etter litt fram og tilbake slo Frigg 3 og 4 seg sammen til en stor gruppe som i dag administrerer begge lag.

Vi ble enige før sesongen at opprykk med begge lag var målet, men at Frigg 3 i noe større grad skulle «prioriteres». Sammenslåingen har fungert veldig bra og Frigg 3 hadde 16 strake seire i årets 7.divisjon før vi spilte 0-0, denne uken. Altså fortsatt ubeseiret, og leder serien med 15 poeng før årets siste kamp. Målforskjellen på 52-12 på 17 kamper vitner også om et lag som scorer mye mål og slipper inn lite.

Frigg 4 ligger på 3.plass, men med gode muligheter for å hente inn 2.plass i de to siste kampene. Stemningen i troppen er god, og vi ser fram til å spille kretsmesterkamper mot de andre avdelingsvinnerne i midten av oktober. Mye tyder på at de fleste er med også neste år, for å kjempe om opprykk nummer tre på like mange sesonger.

Mvh Eirik Løkken

Lagleder Frigg 3 & 4