Et A-lag på høygir


Det er bare å bøye seg i hatten for Frigg A-lag. Selv om laget ikke lenger har sjans til å havne blant de sju beste og overleve i tidenes mest konkurranseutsatte 2. divisjon, viser de klasse. Som med borteseieren over Lørenskog i helga.

På en av de vanskeligste bortebanene i avdelingen, gikk rødkledde Frigg ut i hundre, og etter bare to minutters spill gjorde Shariff Cham 1-0 etter en lekker kontring. Lørenskog, som kjemper desperat om å kapre sjuendeplassen, klappet til dels sammen etter det, og dermed var det Frigg som kjørte showet. Scoringer preger kamper, som Arne Scheie har lært oss.

IMG_6888

Solid prestasjon av Magnus Aadlands menn lørdag

Etter drøye halvtimen viste Torstein Åsbø Eike hvilken eminent goalgetter han er og satte inn 2-0. Det var vilt, det var vakkert, det var poesi i bevegelse.

Andre omgang? En jevnspilt affære, men der vi var noe heldige. Lørenskog traff metallet et par ganger før de reduserte til 1-2 ti minutter før slutt. Men oppgjøret i Romerike ebbet ut med Frigg-seier, og det er all grunn til å være stolt av et lag som ikke legger seg ned – selv om det ikke lenger er sjans å kapre 7. plassen.

Vi følger Frigg spent videre, og lørdag venter Førde borte. Hold forresten av lørdag 15. oktober kl. 13 for årets siste hjemmekamp på Tørteberg.

Se kampfakta fra Lørenskog-Frigg her:
https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6398929

Se video med høydepunkter fra kampen her:
http://www.rb.no/rb-tv/lorenskog-if/lokalfotball/hoydepunkter-lorenskog-frigg/v/5-43-367327