Frigg-akademiet starter opp igjen i uke 2!

Vi har jobbet med å finne et godt alternativ til å trene inne i akademitiden når vinterkulden virkelig kommer og etter jul har vi fått en avtale med Cageball Nydalen. Der har vi nå fått bane inne fra 15.00-16.00 hver mandagog fredag i januar – mars. Første trening blir 9. januar og siste trening blir 31.mars. Det er ingen trening i vinterferien.

For de som trosser kulden vil det være utendørstrening på onsdager kl 1430-1600. Klubbhuset vil være åpent fra kl 1400-1700 hver dag 

Påmelding gjøres via http://cms.frigg.no/akademi

Opplegget for Cageball blir som følger:

13.45-14.45 Henting på skoler i minibuss og fraktes til Nydalen.

14.45-15.00 Skifte til fotballtøy og fotballsko

15.00-16.00 Trening

16.00-16.30 Spilleren kjøres tilbake til klubbhuset

16.30-17.00 Spillerne kan hentes på klubbhuset.

Hva er Cageball?

Cageball spilles på en kunstgressbane med en meter høyt vant rundt. Over vantet er hele banen kledd med et fire meter høyt nett. Målene på banen kan justeres i to forskjellige størrelser, slik at man står fritt til å spille både med og uten keeper. Banen er 23 meter lang og 15 meter bred, dekket består av den nyeste typen kunstgress.

Cageball er perfekt for å spille 3v3 eller 4v4. Hver spiller får mange touch i løpet av en trening og kampene blir veldig intensive siden ballen aldri går ut av spill. Det blir mange scoringer, gode finter og garantert stor fotballglede!

cb1

Priser:

2200,- for 11 ganger. Det blir 200,- per gang. Dette dekker baneavgift, transport fram og tilbake, utstyr og lønn til trener. Frigg har ikke noe ønske om å tjene penger på dette tilbudet og setter prisen etter et ønske om å gå i null.

Vi minner om at dette er en godkjent fritidsordning som gir foreldrefradrag for barn under 12 år. 

Vi ønsker å samle årgangene på samme dager og anbefaler derfor å melde opp i prioritert rekkefølge:

Mandag: Gutter og Jenter 2009 og 2010

Fredag: Gutter 2007-2008 & Jenter 2005-2008

Hvis noen ønsker å trene flere ganger ta kontakt på: helge@frigg.no. Dersom det er noen grupper som ønsker utetreninger er det også mulig å få satt opp dette, ta da kontakt på helge@frigg.no

Påmelding

Påmelding gjøres via http://cms.frigg.no/akademi

Pga. bane- og transportkapasitet setter vi et tak på 15 spillere. De som melder seg på etter det blir satt på venteliste. Kommer det 10 stk. på venteliste kan vi leie en bane til og få en ekstra buss til å kjøre.

Utstyr

–          Fotballsko

–          Leggskinn

–          T-skjorte og shorts du kan trene i

–          Vann

–          Matpakke anbefales!  

Praktisk informasjon:

Det blir ingen Cageball eller trening i vinterferien (uke 8, 20.-24.feb)

NB! Vi ønsker at cageball skal være en utviklingsarena for de spillerne som ønsker å bli bedre. Det krever at alle spillere må ha et ønske om å komme på trening for å gjøre seg selv og de andre spillerne bedre. Dette betyr at spillerne må være konsentrerte og engasjerte gjennom hele økta.