Frigg 2005 vant Solberg cup!

2017-01-14-solberg-pokal-1080

Frigg 2005 vant Solberg cup!

Frigg Stars deltok i Røa bandycup 8/1 med to lag og vant hhv D-sluttspillet og kom til finalen i B-sluttspillet. På Solberg bandycup 14/1 tok de enda et steg videre og vant hele cupen foran lag fra tradisjonsrike Drammensklubber som Mjøndalen, DBK og Solberg.

Spillerne speiler beboerne i «Frigg-land» og kommer fra alle verdenshjørner og sosiale lag. De kommer sammen i Frigg Stars og utgjør en fantastisk gjeng med disiplinerte og innsatsvillige spillere. Laget er støttet av «verdens beste foreldre- (og besteforeldre-)gruppe» med over 90% oppmøte på våre dugnader. Og ikke minst de mange som har stilt opp som trenere og hjelpere gratis på sin fritid over mange år. Sommer som vinter. En gruppe Frigg virkelig kan være stolte av!

Video:

https://youtu.be/JDE-uOXF0f8