Frigg-damene møtte virkeligheten

Etter seieren i serieåpningen sist helg, møtte Friggs damelag overmakten i årets første hjemmekamp. Kolbotn viste at de har mange jenter som er modne for mer enn 2. divisjonsspill og vant hele 9-1.

Det manglet ikke på optimisme før start. Frigg-damene struttet av selvtillit etter tre poeng mot Raufoss og en rekke tilskuere hadde også tatt turen til Tørteberg for å se våre talentfulle jenter. Men noen ganger er motstanden rett og slett for tøff. Kolbotn 2 kom med flere spillere som skal være tilgjengelige for førstelaget i Toppserien, og var tøffere, raskere, sterkere og mer presise enn Frigg. Fire goaler lå bak Frigg-keeper Mari Steimoeggen nesten før kampen var i gang, og derfra og ut handlet det om å fullføre best mulig. Til slutt ble det 9-1 til Kolbotn.

dsc_0666 dsc_0690

Om ikke annet, så lærer man hvilket nivå man bør opp på. Og for våre ferske 2.divisjonsspillere er det en nyttig lekse, på dette nivået kan du møte noen absolutte toppspillere. Kolbotn kom med flere som har kamper for juniorlandslagene.

Trøsten er at mange lag vil slite mot det Kolbotn-laget vi så på Tørteberg. For Frigg handler det om å reise seg og se framover. Allerede torsdag 4. mai kl. 20.15 på Tørteberg kommer sjansen til å rette alt opp, hjemme mot Sarpsborg 08. Sees vi der?