Fullt fres på Frigg-damene

Friggs damelag har startet solid i 2.divisjon, men visste du at damene også har et lag i 3. divisjon? Frigg 2 har startet sesongen brukbart, og damene har sendt følgende rapport om sesongstarten:

4 kamper er spilt, og vi har prestert innenfor alle mulige resultat: Seier, uavgjort og tap.

fd1

Sola skinner for Frigg om dagen:
Anne Steimoeggen, Mari Steimoeggen, Marisa Olsen og Celina Nabi
I første seriekamp møtte vi et OSI (oslostudentene) som vi alltid er veldig usikker på, da de har et lag der man aldri vet hva man møter. De hadde tydeligvis fått samlet sammen et solid lag, og var raske og dødelig effektive. Vi spilte en jevn kamp 2-2, der Frigg hadde overtaket i første omgang og OSI i andre omgang. I denne kampen bar vi preg av at vi hadde et lag med mange nye spillere, og at vi i vinter har trent mye på 9er bane. Vi ble satt ut av både størrelse på banen og at samspillet vårt ikke var helt på plass.

fd2

Seiersbilde mot Asker: 
Jannie Gefle, Ågot Larsen, Mari Gjesdal, Sigrid Jakobsen,
Ellen Waaler, Madelene Andersen, Linnea Allert, Anne Steimoeggen,
Ruben Bergseth, Thora Veum, Amanda Søfteland, Lisa Bjørnstad,
Åsne Hansteen, Margaux Lægreid og Kristin Dammen

 

I vår kamp nummer to spilte vi mot Asker, et lag som vi var veldig spente på, siden vi hadde jevne resultater fra i fjor. Kampen begynte nervøst, og vi hadde tydelig høye skuldre. Likevel fikk vi hull på byllen etter 15 minutter, da Kristin Dammen scorte et vakkert mål. Ellers var kampen jevnspilt, og først etter 89 minutter scorte Ågot Larsen et befriende mål. Vi viste at vi har tenkt til å regjere på Tørteberg i år, og denne gangen var det Asker som måtte være offer.

I vår tredje seriekamp møtte vi et skadeskutt Øvrevoll Hosle, der vi spilte i overtall i ca. 60 min. De valgte å legge seg lavt og gjorde det vanskelig for oss å trenge igjennom og sette spikeren i kista. Det ble spill mot ett mål, og 8 min før dommeren blåste i fløyta klarte vi å score det målet vi trengte for å ta 3 fortjente poeng hjem i kassa. Deilig!

fd3

Tirsdag spilte vi mot et meget sterkt Oppsal. De er klart det beste laget vi har spilt mot denne sesongen så langt. Det ble en krig hele veien inn, og spesielt midtbanen fortjener heder og ære etter innsatsen på midten. Vi lå under 2-0 til pause, der Oppsal scoret på et hjørnespark som gikk rett inn og et smart skudd fra siden. Vi valgte å legge om formasjonen i pausen, som resulterte til et press fra Frigg som overrasket alle som var tilstede på Oppsal arena. Vi la presset høyt og la vingene bredt. Likevel ville ikke målet vi trengte komme, og i perioden vi hadde fullstendig overtak scoret Oppsal igjen. Da gikk pusten litt ut av oss, og resultatet ble tilslutt 3-0 til Oppsal.

Så hittil har vi altså spilt uavgjort, fått to seire og tapt en kamp. Vi ser at samspillet begynner å komme på plass, så vi er klare for å gi både Oppsal og OSI en kamp til høsten. Vi tar med oss alt det positive vi kan fra de kampene som er spilt, vi blir stadig mer samspilt og vi tar steg hver kamp. Og ikke minst, vi er fortsatt ubeseiret på hjemmebane.

Vår neste hjemmekamp er mot Høybråten/Stovner tirsdag  09.05 kl. 20:15, velkommen til å se oss ta nok en hjemmeseier!