Målfest!

Frigg-maskinen er oppe og går igjen, og mandag kveld ble Raufoss 2 slått hele 8-1. Det var 15. mai-fest på Tørteberg!

Det var aldri noen tvil. Fra første spark på ballen var A-lagsgutta på hugget, vant ballen høyt i banen og viste stort tempo i ballspillet. Hele banens bredde ble brukt, og denne kombinasjonen slo sprekker i forsvaret til de gule fra Raufoss. Supersupporter Jorge Torres hadde knapt rukket å sprette de første smellbongene (er han verdens beste Frigg-fan?) før det sto 3-0 til Frigg.

Flere av målene var lekre, men kanskje var det noe spesielt med foranledningen til 2-0-målet som Simon Degermann til slutt scoret på straffe. Det begynte med en offensiv dødball for Raufoss og fortsatte med kontringsspill i verdensklasse. Keeper Bratseth vant ballen i feltet, satte kjapt i gang Andreas Hermansen sentralt i banen, han fant Helge Neumann på kant og foran mål lurte en aggressiv Adrian Hagerup, som ble felt av keeper. Fire touch på ballen fra egen 16-meter til motstandernes 16-meter … og en motstander som ikke hang med i svingene. Kva-li-tet!

Like før pause sto det 5-0 og trener Magnus Aadland ropte “Kom igjen, 6-0 til pause!” Men de siste målene kom etter sidebytte, og innbytter – og bursdagsbarn – Kristoffer Lindberg scoret to av dem. Øvrige mål ble satt inn av Adrian Hagerup (3), Helge Neumann, Simon Degermann og Sharif Cham.

dsc_0819 dsc_0826

Imponerende Frigg-seier, og vi kan konstatere at laget er tilbake på skinner etter tapene for Korsvoll og Tynset. Alle sporer av noen ganger, men bare de beste godstogene kommer seg tilbake på skinnegangen. Nå drar Frigg-toget til Eidsvoll lørdag for en tøff bortekamp, før neste hjemmekamp er lørdag 27. mai mot Redalen.

Kampfakta:
Frigg – Raufoss2 8-1 (5-0)
Tørteberg
50 tilskuere
1-0 Adrian Hagerup
2-0 Simon Degermann (str)
3-0 Hagerup
4-0 Hagerup
5-0 Neumann
6-0 Kristoffer Lindberg
6-1 Ole Thomas Skogli
7-1 Sharif Cham
8-1 Lindberg

PS! Nevnte vi at Frigg er digg?

fb_img_1494927815153dsc_0813

Se tabellen og terminlista her:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=153175